Vanliga saker

Jag har ju som funderat på att beblanda bloggen med vardagen i större utsträckning; så jag börjar väl med helgen:
I går hade jag och andreas planerat att fira en kompis, sonens gudfar och min ex.-svärfar, men än dock inte sonens morfar... hur som haver så var planen att överraska och kidnappa honom på morgonen för att åka till skidbacken, där han inte hade varit på en sådär 11 år (i alla fall inte på skidor), eftermiddagen/kvällen skulle innebära överraskning del2 "två överraskningar är bättre än en" (Andreas) innehållande middag, whiskey och cigarrer i goda vänners lag. Själv kunde jag inte delta på kvällsaktiviteterna då sonen varit hos mig i veckan, men modern i fråga fick vara med honom medans jag uppvaktade i backen per snowboard..så kidnappningen var skonsam och lugn, dock föregicks denna av miltals med lögner kvällen innan, med hjälp av min goda vän, ex.-svärmor och hans hustru (samma kvinna alltså). Det var trevligt som attan i backen, vädret var gott mde ett par minusgrader enbart, vi utförde konsttricket med att röka cigarr medans vi åkte, prova inte..det är svårt. Jag ska kika igenom lite bilder som togs i backen och lägga upp några här kanske senare.
 Jag däckade i sängen med sonen efter godnattsaga ca: kl.20, vaknade ungefär halv ett och funderade på att ta av mig kläderna och borsta tänderna, vaknade igen vid fyratiden klev upp släckte lamporna i lägenheten klädde av mig och somnade om, vaknade fram och åter under morgonen och klev uipp vid åtta, sonen ville dock ligga kvar och läsa, vilket är oerhört charmigt då han är två och ett halvt år. Kroppen har gett sig till känna under dagen och överallt; men det var det värt.

I övrigt, arrangerande av diverse arrangemang, filmkvällar, diskussioner kring skrivregler, studier av intressanta och mer ointressanta ämnen, tankar kring kärlek och förhållanden; ungefär som alla andra dagar alltså

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0