Guobdalis



Var ju och åkte bräda/skidor med grabbarna under mellandagarna..d var najs om än det var 6 år sen senast. och det var vackrare irl ^^

bloggomotivet rullar vidare

Ett tag sen jag skrev, hade tänkt skriva tidigare i veckan men det har glömts bort så jag ska väl sammanfatta lite här:

1.Funderar på att göra en till blogg där jag kan skriva mer vardagliga saker som när jag är sur över världsekonomin och politiken..för en bra blogg ska ju ha en nisch..därför borde denna vara mer tankfull..men jag får se hur jag gör. Enligt Bloggfenomenets oskrivna lagar så formar sig en blogg efter ett tag.

2.Jag käner mig ganska nöjd som förälder efter denna vecka, ett belöningssystem i sonens utveckling genom att ge mer berömm än man säger emot/ifrån/kritiserar funkar bra.. i alla fall efter den respons jag fått från sonen på 2,5 år; han går omkring hela tiden och säger att han är duktig, vad än han gör..häromdagen var han duktig på att måla sina händer med tuschpenna :P Men han har även börjat berömma mig; när jag drog pulkan över en liten snökant kom det ett "duktig pappa" och när jag satte mig upp i soffan "duktig pappa"..men altså eftersom att han härmar allt och nu säger duktig hela tiden istället för nejinte eller annat negativt så borde det betyda att jag lyckats med att berömma mycket. Och det är faktist inte så lätt som man tror.."det är svårt" (min ständiga kommentar förra året i skolan).

3.tänkte blogga i morse för jag var trött och sur, kanske tur att jag inte gjorde det..för min eventuella kritik hade varit orättvis..så jag däckade i soffan en liten stund efter jag kommit från dagis..men nu har jag pluggat, lödt/lödit(hur böjjer man löda?) en adapterkabel så att jag kan göra intervjuer på min MD, ska göra ett radioprogram till skolan..
Sen har jag alldeles nyss haft ett trevligt och rörande samtal med en gammal vän..ex..

::::::::::::::::::::::::::::::::soooooooooolooooooooooong:::::::::::::::::::::::det är ju typ ingen som läser min blogg ändå tror jag

RSS 2.0